our story

our story

Het salon straalt ontspanning , warmte en rust uit. Geen chemische geuren of muziek die uit de boxen schalt. Wilt u een nieuwe snit, een andere kleur of een compleet nieuwe look in een aangename en rustige omgeving, dan bevindt u zich op de juiste plek. Dit is een natuurlijke kappersbeurt op zijn best. heeft u haar of hoofdhuid problemen dan proberen we die op een natuurlijke manier aan te pakken. Dus heb je problemen met je haar of met je hoofdhuid, dan ben je bij ons in goede handen. Ook zwangere vrouwen, mensen die een chemobehandeling ondergaan… zijn hier meer dan welkom. Een natuurlijke verzorging van je haar met gezonde en pure producten heeft alleen maar voordelen. Je haar en hoofdhuid knapt ervan op. En het is veel beter voor de natuur. Puur, natuurlijk, en het beste voor je gezondheid  daar sta ik voor. Ik heb me volledig ondergedompeld in de materie. En ik blijf bijleren over alles wat te maken heeft met haar en (natuurlijke) haarverzorging. 

Op dit moment volg ik De opleiding Hair Professional Oncologie. Dit helpt mij om de beste behandeling voor u persoonlijk aan te bieden.

sally, x

Het salon straalt ontspanning , warmte en rust uit. Geen chemische geuren of muziek die uit de boxen schalt. Wilt u een nieuwe snit, een andere kleur of een compleet nieuwe look in een aangename en rustige omgeving, dan bevindt u zich op de juiste plek. Dit is een natuurlijke kappersbeurt op zijn best. heeft u haar of hoofdhuid problemen dan proberen we die op een natuurlijke manier aan te pakken. Dus heb je problemen met je haar of met je hoofdhuid, dan ben je bij ons in goede handen. Ook zwangere vrouwen, mensen die een chemobehandeling ondergaan… zijn hier meer dan welkom. Een natuurlijke verzorging van je haar met gezonde en pure producten heeft alleen maar voordelen. Je haar en hoofdhuid knapt ervan op. En het is veel beter voor de natuur. Puur, natuurlijk, en het beste voor je gezondheid  daar sta ik voor. Ik heb me volledig ondergedompeld in de materie. En ik blijf bijleren over alles wat te maken heeft met haar en (natuurlijke) haarverzorging. 

Op dit moment volg ik De opleiding Hair Professional Oncologie. Dit helpt mij om de beste behandeling voor u persoonlijk aan te bieden.

sally, x

our story

Het salon straalt ontspanning, warmte en rust uit. Geen chemische geuren of muziek die uit de boxen schalt. Wilt u een nieuwe snit, een andere kleur of een compleet nieuwe look in een aangename en rustige omgeving, dan bevindt u zich op de juiste plek. Dit is een natuurlijke kappersbeurt op zijn best. heeft u haar of hoofdhuid problemen dan proberen we die op een natuurlijke manier aan te pakken. Dus heb je problemen met je haar of met je hoofdhuid, dan ben je bij ons in goede handen. Ook zwangere vrouwen, mensen die een chemobehandeling ondergaan… zijn hier meer dan welkom. Een natuurlijke verzorging van je haar met gezonde en pure producten heeft alleen maar voordelen. Je haar en hoofdhuid knapt ervan op. En het is veel beter voor de natuur. Puur, natuurlijk, en het beste voor je gezondheid  daar sta ik voor. Ik heb me volledig ondergedompeld in de materie. En ik blijf bijleren over alles wat te maken heeft met haar en (natuurlijke) haarverzorging. 

Op dit moment volg ik De opleiding Hair Professional Oncologie. Dit helpt mij om de beste behandeling voor u persoonlijk aan te bieden.

sally, x

our story
DSC_0039-01
preloader